Zomerse Kennisweek bij S&P: 1-5 juli 2024
Dompel jezelf deze zomer onder in de wereld van duurzaamheid en voedseltransitie tijdens de S&P Kennisweek! Bij Schuttelaar & Partners streven we al meer dan 28 jaar naar een voedselsysteem dat duurzaam, gezond en eerlijk is, maar ook toegankelijk en lekker voor iedereen. Samen met onze klanten proberen we dit voedselsysteem stap voor stap in te richten, om deze idealen te realiseren. Dat gaat niet zonder slag of stoot, we worden geconfronteerd met tal van uitdagingen. Wil jij meer weten hoe we deze uitdagingen kunnen aanpakken? Praktische tools aangereikt krijgen en inhoudelijk kennis op doen om bij te dragen aan een gezond en duurzaam voedselsysteem? Lees dan verder!
Het wordt steeds noodzakelijker om kennis te hebben en bij te houden. Daarom belichten we diverse thema's en onderwerpen, zoals het voldoen aan de (nieuwe) richtlijnen voor duurzaamheidsclaims om greenwashing tegen te gaan, het toekomstige verdienmodel binnen de zuivelsector, het naleven van het Klimaatakkoord via SBTi en de politieke ontwikkelingen rondom een duurzaam voedselsysteem.
Wil je meer weten over deze onderwerpen en hoe we de voedseltransitie kunnen bevorderen? Doe dan mee aan onze Zomerse Kennisweek van 1 tot en met 5 juli! Elke dag van 09:00 tot 10:00 uur verzorgen we een boeiend webinar; gratis en gemakkelijk online bij te wonen.
Blijf op de hoogte via onze sociale mediakanalen en website voor meer informatie. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten.
Programma:
Maandag 1-7: Committeer SBTi
Door: Justin Kerkmeijer & Sanne Bruns
Dinsdag 2-7: Verpakkingen
Door: Dagmar Sanderink & Wido van Drecht
Woensdag 3-7: Duurzaamheidsclaims
Door Dagmar Sanderink & Justin Kerkmeijer
Donderdag 4-7: Zuivel
Door: Ynske van Zundert & Milou Peperkamp
Vrijdag 5-7: Politieke agenda
Door: Roos Benard
Aanmelden voor de S&P Kennisweek