Programma
13:30 Inloop
14:00 Welkom door Suzanne van der Pijll, initiatiefnemer Gezond Uit
14:10 Verantwoordelijkheid nemen voor een duurzame
maatschappij
door Roel Welsing, algemeen directeur Apenheul
14:20 Consument kiest weloverwogen
door Suzanne van der Pijll, initiatiefnemer Gezond Uit
14:30 Gezonde innovaties in de food & leisure
door Jos Klerx, sectorspecialist Horeca & Recreatie bij Rabobank
14:45 Maak gezond eten & drinken een waardevol
onderdeel van je concept
door Ernest van de Voort, manager Marketing & Concepts
bij Albron
15:00 Gezondere keuzes maken door verleiding
tijdens een dagje uit
door Roel Hermans, adviseur Gedrag & Leefstijl bij Behavior
Change Group
15:20 Pauze
15:35 Keuze aan workshops (twee parallelsessies)
- Praatjesmakers en hun gezonde snacks door Michel Bröker, marketeer bij Unilever Food Solutions
- Gezonde voeding als business-case door Martijn van Heemskerck van Beest door directeur Operatie bij NEMO Science Museum
- Goed en gezond drinken voor iedereen door Saskia Hamers, Leisure & Sport bij Vrumona
- Team Fit voor een gezond dagje uit door Linda Schonewille, programma manager Sport en Vrije Tijdsbesteding bij Jongeren Op Gezond Gewicht
16:40 Afsluiting en netwerkborrel
|